Belle8 Lingerieshoot

Belle8

Fotoshoot gedaan met Belle8, een dame die zelf lingerie ontwerpt en maakt. Dit is haar verhaal;

Ik had Stephan al aan het werk gezien op onze Burlesque show’s, hij neemt onwaarschijnlijk mooie live foto’s. Nu had ik de kans mijn lingerie te shooten met hem, gepresenteerd door de danseressen van Club burlesque. Het is erg fijn om te werken met een fotograaf die jou visie begrijpt, de modellen waren gelijk op hun gemak en het is leuk om een artistieke kunst te delen. Ik vind dat er erg mooie resultaten bij zijn en kijk zeker uit naar onze volgende samenwerking.

Ik was altijd al geïnspireerd door mode maar 3 jaar geleden begon mijn echte passie, namelijk lingerie. Het begon allemaal met het idee van een High waist slip. Ik droeg zelf altijd high waist jeans en zocht daarbij een high waist onderbroek die mijn heupen mooi zouden omarmen. Daaruit is Belle 8 ontstaan, de naam komt van mijn eigen naam Isabel Van Agtmael maar staat vooral voor de vrouwelijke schoonheid. De 8 in dit verhaal staat voor het vrouwelijklichaam, onregelmatig net zoals elke vrouw.

Vaak wordt er een verkeerd beeld van de vrouw getoond in media, we moeten strijden tegen een onrealistisch imago waar niemand aan kan voldoen. De schoonheidsindustrie draait om onzekere vrouwen en het is tijd dat wij vrouwen ons terug goed gaan voelen in ons vel, zelfzeker worden en ons meer gaan focussen op onze innerlijke kracht. Deze boodschap wil ik ook meegeven en ik hoop dat elke vrouw die mijn lingerie draagt zich krachtig en mooi voelt.

Enkele jaren geleden begon ik te dansen in Club Burlesque, de plek waar vrouwelijkheid centraal staat. Hier wordt de focus op authenticiteit en persoonlijkheid gelegd, dit heeft me nog meer laten groeien en nog meer geïnspireerd in mijn lingerie verhaal. Buiten retro soft lingerie maak ik nu ook burlesque lingerie/kostuums. Een zelfzekere vrouw op het podium te zien staan met mijn creatie geeft me eenongelofelijke voldoening. Mijn modellen zijn sterke vrouwen met een enorm charisma die in elke kamer meteen opvallen. Ik wil hierin ook een divers beeld laten zien en niet enkel het perfecte maatje.

 

Wil je meer weten, mail dan;  isabel_8x@hotmail.com  of bezoek haar online shop hier.