Boudoir fotoshoot

Drempelvrees voor een boudoir fotoshoot is begrijpelijk

de kans op herhaling nadien is minstens net zo groot

Alle vrouwen en mannen hebben wel iets waar ze zelf niet tevreden over zijn. Maar als je open staat voor suggesties en jezelf kan bewegen mij te vertrouwen, dan kan ik je zeker aangenaam verrassen met tijdloze foto's.

Voor mij is het belangrijk dat het beeld niet “plat” is, het moet een soort Fine Art zijn. Het moet zichtbaar zijn dat er tijd en moeite is genomen om tot een spannend totaalbeeld te komen. Met aandacht voor compositie, poses, details en een artistieke afwerking. We leven niet op een witte achtergrond. Daarom gaat mijn voorkeur uit naar locaties waar we in het dagelijks ook komen.

Voor Jean uit Berlijn was het de eerste keer dat ze een boudoir fotoshoot deed, eerst samen een kopje thee en wat kletsen over wat we konden doen en wat ze zelf van de shoot verwachtte.

Dit waren haar berichtjes nadat ze alle foto's had ontvangen:

jean-rockmore-002

Jean Rockmore

Berlijn

OH MY FUCKING GOODNESS
How beautifull is that ???      
You are such a great photographer
Awesome! Thank you so much!

Goed en mooi in beeld

Tijdens een fotoshoot een paar foto's te maken die net iets anders zijn als dat het thuisfront verwacht. Het kan een uitdagende houding zijn. Of juist een krachtige blik in de ogen. Of juist een Betty Page geïnspireerde foto in Helmut Newton achtige Hotel omgeving. Op de juiste manier vastgelegd zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om goed en mooi in beeld te zijn.

dark boudoir stecor

Dark Boudoir

Bij Dark Boudoir draait hier niet zozeer om 50 tinten grijs. Dark Boudoir gaat om het creëren van een sensuele, uitdagende foto. Het kan zelfs een beetje provocerend erotisch beeld zijn maar het moet dan wel smaakvol zijn. Het moet in de woonkamer kunnen ophangen zonder dat je het weg moet halen als de buren op visite komen. De belichting is net als in films plaatselijk, de omgeving zichtbaar maar niet overheersend. Hooglichten gaan over in zachte schaduwen wat een sensueel en flaterend beeld geeft van jou als model. Het gaat er op de “set” professioneel aan toe. Neem ook gerust een vriendin mee als dat jou op je gemak stelt. Je kunt altijd omkleden in een aparte ruimte zonder toeschouwers. Alles bij een boudoir fotoshoot draait om vertrouwen, we behandelen elkaar met respect, als je ergens mee zit kan (moet) je dat gewoon zeggen.

Video boudoir Fotoshoot

In de video hiernaast kun je een kijkje achter de schermen nemen tijdens een fotoshoot.

Andy Warhol said, The best thing about a picture is that it never changes, even when people in it do.