goede voornemens 2019

Goede voornemens 2019,

De foto zegt t al, als het je blij maakt doe je het nog een keer. 2018 was een top jaar voor mijn fotografie en dat wil ik in 2019 voort zetten. Had ook wel een negatieve ervaring in 2018 met een dame waar ik het in eerste instantie best mee kon vinden op en rond burlesque optredens. Ik wist wel dat ze dominant was maar dat ze me zo van mijn stuk zou brengen tijdens en na de fotoshoot had ik niet verwacht. Fotografie is emotie, maar ook een eigen identiteit. De fout ligt ook bij mij, ik moet duidelijker communiceren dat ik een bepaalde stijl fotografeer die bij mij past. Natuurlijk ben ik ook flexibel en wil ik graag nieuwe dingen proberen maar of dat slaagt hangt net zo goed van het model als van mij af.  En misschien nog wel meer van de manier waarop het voorgesteld wordt.

In 2019 bouwen we verder aan de nieuwe fotostudio, lekker ruim op een rustige goed bereikbare locatie. Wandjes bouwen weghalen licht van alle kanten of juist niet. Alles is daar mogelijk! De op locatie shoots blijven gewoon mogelijk. Op locatie heeft in principe ook mijn voorkeur maar een studio is een mooie aanvulling met eigen voordelen.

Dit jaar ook weer van de partij bij het Hamburg Burlesque festival in April. Zoals gebruikelijk ook prive te boeken naast het festival voor boudoirshootings, deze keer in het Ruby Lotti Hotel.

Groetjes en tot snel,

Stephan aka Stecor