Le Cabaret des Infidèles

Le Cabaret des Infidèles

Niet zo lang geleden een stel lieve dames ontmoet en gefotografeerd. Ik kan je hun show zeker aanbevelen ! Posterfoto door mij gemaakt (stecor)

Persbericht – Antwerpen, 15 april 2019 Dansschool Pearl Burlesque organiseert derde leerlingenshow wegens groot succes De dames van Pearl Burlesque organiseren op zondag 23 juni 2019 een derde show samen met hun leerlingen, Le Cabaret des Infidèles, in het theater Tutti Fratelli. Hun eerste twee shows op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zijn al uitverkocht. Op zondag 23 juni treden de leerlingen van Pearl Burlesque voor de derde keer op in Antwerpen. Het optreden gaat door om 15 uur in de Lange Gasthuisstraat 26 in theater Tutti Fratelli. De show duurt ongeveer drie uur en een ticket kost 17 euro. De dames van Pearl Burlesque willen in deze opvoering twee uitersten demonstreren. De show gaat voornamelijk over de zeven zonden en zeven deugden, die een metafoor zijn voor de innerlijke strijd van elke vrouw. Enerzijds is er de brave, geaccepteerde kant, anderzijds is er de ietwat stoute, onorthodoxe kant. Nathalie, een van de oprichtsters van de dansschool, legt uit wat Pearl Burlesque wil bereiken met de show: “We geven aan elke vrouw, ongeacht hun leeftijd of maat, de kans om hun vrouwelijkheid te uiten en zich goed te voelen. Maar ook innerlijk zit in elke danseres een krachtige vrouw. Zo willen we laten zien aan andere vrouwen dat ze zich zelfzeker kunnen voelen en van zichzelf moeten leren houden”. Kortom, de show is een eerbetoon aan de vrouwelijkheid. Ook Morgane, de tweede danseres die aan de basis van de dansschool staat, is enthousiast: “De dames hebben echt heel hard gewerkt om een fantastische show in elkaar te steken. De show wordt de ultieme combinatie van dans, acteren en zang”. Iedereen is welkom op deze show, ook kinderen vanaf 14 jaar. Foto’s en filmpjes mogen gemaakt worden, maar mogen enkel gepost worden mits toestemming van de gefotografeerde danseres. Het gebruik van flits is verboden.

Antwerp Burlesque festival

Burlesque wordt steeds belangrijker, en dat is ook te zien in het straatbeeld. Dit jaar doet Maili, de derde oprichtster van de dansschool, mee aan het Antwerp Burlesque Festival dat op vrijdag 19 april plaatsvindt. Hier neemt ze graag aan deel om inspiratie op te doen voor de lessen en de show. — Pearl Burlesque Pearl Burlesque is een beginnende dansschool en vzw in hartje Antwerpen gerund door de drie enthousiaste dames Pearl Ivy, Miss Pearl Divine en Lugna la Méchante. In hun dansschool verwelkomen ze alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd of maat. Bij Pearl Burlesque kan je terecht voor lessen en workshops, maar ook voor een evenement of feest. Contact Frankrijklei 85-87 (leslokaal Pearl Burlesque) 2000 Antwerpen info@pearlburlesque.be 0497 05 40 05