Taxedermieshoot

Hallootjes,

Ik volgde Stephan al een poosje op Instagram en wat was ik onder de indruk van zijn werk, en daarin sprak vooral de vintage style mij aan. De kracht van de vrouw straalde van de foto’s af.

Zo vroeg Stephan in zijn verhaal op Instagram, wie er nog mooie interieurs wist. Laat ik nou per toeval een onwijs vintage interieur hebben, dus besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en Stephan te berichten. Een Nee heb je en een Ja kun je krijgen… Ondanks de grote afstand tussen mij en Stephan, besloot hij naar Beverwijk af te reizen voor een shoot. Wauw wat voelde ik mijzelf vereerd. Weken van voorbereiding, inspiratie uitwisselen en elkaar leren kennen via instagram, gingen van start. Stephan is zeer prettig, toegankelijk persoon. Met veel kennis van authentieke foto’s, en hoe hij de vrouw en de omgeving zo stijlvol mogelijk op de foto kan krijgen. Ik leefde onwijs naar de dag van de shoot toe en keek er ook erg naar uit. 24 september was dan de dag! Vol in de make-up, mijn haar gedaan, zat ik met smart te wachten. Eerst namen wij rustig de tijd om elkaar te leren kennen. Stephan is een rustige vriendelijke man, met een fijne babbel. Ik en mijn vriend voelde ons direct op ons gemak, het blijft altijd spannend om een ‘vreemde’ bij je thuis uit te nodigen. Na de koffie gingen wij aan de slag! Ik heb nog nooit zo’n relaxte en interessante fotoshoot gehad. Stephan geeft aanwijzingen mbt poses, hoe je het licht kan benutten. Hij is zeer geduldig en neemt ook rustig de tijd. Daarnaast als kers op de taart, betrok hij mijn kat Joey ook bij de fotoshoot. Joey heb er zeer veel van opgestoken haha.

De eerste resultaten, die ik heb mogen ontvangen, zijn werkelijk waar prachtig. Mijn huis, ikzelf en mijn kat, fantastisch vastgelegd, de sfeer voelt heel vintage. Precies zoals ik wenste, maar misschien ook wel meer. Ik kijk uit naar de rest van de resultaten en een volgende shoot bij Stephan! Dan is het mijn beurt om naar het Zeeuwse af te reizen, maar dan ook met alle genoegen en plezier.

🙂 Uit het hart geschreven!

Liefs Marous