Tulpen uit Amsterdam

Nee geen tulpen uit Amsterdam maar een prachtige en lieve jongedame! Lees hier haar reactie achteraf!

Nadat ik me had ingeschreven voor een burlesque cursus in Amsterdam ging ik eens op internet zoeken naar fotografen die in die stijl fotograferen. Het leek me namelijk leuk om een fotoshoot te doen na afloop van de cursus. Wat ik tegenkwam viel me enorm tegen: veel workshops en vrijgezellenfeestjes waarbij de kwaliteit van de foto’s te wensen liet. En toen kwam ik de website van Stecor tegen. Wat een prachtige foto’s! Je ziet gelijk dat dit een vakman is die het gevoel van burlesque perfect weet te vangen in zijn foto’s. Zijn studio is voor mij niet om de hoek, maar ik besloot toch een afspraak met hem te maken omdat ik geen andere fotograaf kon vinden die dezelfde kwaliteit foto’s levert. Het was de lange reis meer dan waard! “Als filmster op de foto” staat op zijn website en dat is precies hoe je je voelt als je jezelf terugziet op zijn foto’s. De shoot was erg gezellig en Stephan neemt er de tijd voor, zodat de sfeer ontspannen is. Ik ga zeker nog eens een shoot boeken bij hem! Ik kan het iedereen aanraden. Ook al is het misschien een eindje reizen, het is het helemaal waard!